Aanvulzand

Bent u op zoek naar aanvulzand, rijnzand, puinzeefzand, breekzand of zeezand? Kom dan zeker langs in een van de twee containerparken van Bert Containers in Oudenaarde of Ronse. Daar vindt u verschillende natuurgrondstoffen tegen de scherpste prijs. Wilt u weten wat aanvulzand juist is en hoe je het gebruikt? Lees dan onderstaande tekst.

Contacteer ons hier voor meer informatie over aanvulzand

Wat is aanvulzand?

Aanvulzand, ook wel ophoogzand, funderingszand, plaatzand, spuitzand, stopzand, opvulzand, laagzand of straatzand genoemd, is een goede grondstof om in te kopen. Aanvulzand is grijs tot beige van kleur en heeft een fijne korrel met dichte structuur. Het zand wordt ontgonnen vanuit diverse plaatsen zoals de kust, rivieren en meren. De prijs van aanvulzand is erg voordelig. Want het zand moet enkel gewassen en dus niet ook gezeefd worden.  Hierdoor kunnen er nog schelpjes of andere organismen tussen het zand zitten. Maar dat is zeker geen probleem want aanvulzand wordt enkel gebruikt voor ophogingen, fundering etc.

Waarvoor wordt aanvulzand zoal gebruikt? 

Aanvulzand wordt voornamelijk gebruikt in de bouwindustrie voor aanvullingen of ophogingen bij de aanleg van straten, dijken, tuinen en spoorwegen.

Particulieren gebruiken aanvulzand dan weer bij de aanleg van een tuin, het vullen van bouwputten of het aanleggen van paardenpistes. Aanvulzand bewijst bij al die toepassingen zijn nut vanwege het grote draagvermogen.

Vraag hier uw offerte aan voor aanvulzand

Hoe aanvulzand bestellen?

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij een van de vestigingen van Bert Containers, in Oudenaarde of Ronse terecht om aanvulzand aan te kopen. Bekijk onze openingsuren om langs te komen of neem rechtstreeks contact op met een van de experts bij Bert Containers om uw aanvulzand te bestellen. U kan ook altijd meer informatie vinden over hoe het breekzand te gebruiken, tegen welke prijs u het kan aankopen en waarvoor via het contactformulier of contacteer een iemand van ons team via 055/30 59 59.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor aanvulzand