Afvalcontainers voor particulieren:welke container hebt u nodig?

Afvalcontainers voor particulieren verhuren is een van onze diensten. Als particulier moet u soms een container huren wanneer u bijvoorbeeld aan het renoveren bent, afbraakwerken doet of uw tuin opnieuw aanlegt. Doorgaans hebt u per afvalsoort een andere container nodig. Hieronder leest u meer informatie over de soorten afvalcontainers voor particulieren en de manier waarop wij de prijs berekenen.

Ontvang een vrijblijvende offerte voor uw container

Meest gehuurde afvalcontainers voor particulieren

Particulieren hebben meestal een container nodig wanneer ze renovatiewerken of opruimwerken uitvoeren in hun woning. De meest gehuurde afvalcontainers voor particulieren zijn:

 

Hebt u een ander soort afval? Dan kunnen wij u wellicht ook helpen. We verhuren eveneens containers voor de volgende afvalsoorten:

 

Afzetcontainer of rolcontainer huren als particulier

Bij Bert Containers in Oudenaarde en Ronse kan u een afzetcontainer of een rolcontainer huren als particulier:

  • Rolcontainers zijn kleinere containers die vervaardigd zijn uit plastic en vergrendeld kunnen worden. De rolcontainers zijn verkrijgbaar in 240, 660 en 1100 liter en worden frequent (volgens uw wensen) geledigd door onze eigen vuilniswagen. Een rolcontainer huren als particulier is aangeraden voor afvalsoorten zoals papier, karton, glas en restafval.
  • Afzetcontainers zijn grotere containers die door ons worden afgezet bij u thuis. We plaatsen deze meestal op de oprit of op de openbare weg (wanneer u een vergunning hebt hiervoor). Onze afzetcontainers zijn verkrijgbaar in 10, 20 en 30 m³. Voor betonafval, steenpuinafval en bouwafval verhuren we enkel containers van 10 m³, omdat we anders de volle container niet meer kunnen verplaatsen.
Bekijk hier onze verschillende soorten afvalcontainers

Prijs om een container te huren

Een container huren, wat kost dat nu? Bij Bert Containers zijn we graag transparant in onze prijzen. De prijs om een container te huren, berekenen we daarom steeds op maat van uw specifieke situatie. De signalisatie die u nodig hebt als u de container op de openbare weg plaatst (en als u over een vergunning beschikt) is steeds inbegrepen.

Wist u dat wij voor veel afvalsoorten, zoals bouwafval, goedkoper zijn dan het gemeentelijk containerpark? Dit komt omdat wij zoveel mogelijk afval verwerken tot nieuwe grondstoffen. Metalen kan u bij ons bovendien gratis binnenbrengen. Als u als particulier bezig bent met renovatie- of tuinwerken, raden wij u aan om zeker eens een prijsvergelijking te maken.

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze manier van werken of om de prijs te vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Gratis offerte