Afvalrolcontainer: verhuur en mogelijkheden

Bent u als bedrijf op zoek naar een partner voor de verhuur van een afvalrolcontainer? Of wilt u als particulier een kleine container huren om afval te sorteren en af te voeren? Bij Bert Containers kan u hiervoor een afvalrolcontainer huren. Lees hieronder meer over de verschillende groottes, afvalstromen en ledigingsfrequenties.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het huren van een rolcontainer

Verschillende maten rolcontainers

We verhuren afvalrolcontainers van 240, 660 en 1100 liter. De containers zijn vervaardigd uit plastic en kunnen vergrendeld worden, ongeacht welke maat van rolcontainer u kiest. Door deze vergrendelingsoptie hebt u zelf in de hand wie er afval mag deponeren in de container. Een rolcontainer is ideaal als u eerder op zoek bent naar een kleine container om uw afval te verzamelen. Voor grote hoeveelheden afval raden wij aan om een grote container te huren, zoals een afzetcontainer.

Welk afval mag in een rolcontainer?

Bedrijven huren vaak een rolcontainer om bedrijfsafval te verzamelen en te laten afvoeren. Dit kan gaan van papier en karton tot glas en restafval. Per afvalsoort hebt u een aparte rolcontainer nodig. Na het ophalen van een volle rolcontainer wordt dit afval dan gerecycleerd en verwerkt tot grondstoffen in de recyclageparken van Bert Containers in Ronse en Oudenaarde.

Rolcontainer laten ledigen

Bert Containers beschikt over een eigen vuilniswagen en kan dus uw rolcontainer frequent komen ledigen. Dit kan wekelijks, om de twee of vier weken. De ledigingsfrequentie is afhankelijk van het soort afval dat u weggooit in de rolcontainer en de hoeveelheid. Bert Containers bespreekt dit graag met u.

Kleine container huren: prijs en offerte

De prijzen voor verhuur van afvalrolcontainers is afhankelijk van verschillende factoren zoals de gewenste grootte (240, 660 of 1100 liter), het aantal rolcontainers, de types van afvalstromen, de ledigingsfrequentie en de afstand van en naar uw locatie. Om rekening te houden met al deze factoren, werkt Bert Containers met een prijs op maat, afgestemd op uw specifieke behoeften. Wilt u graag weten hoeveel het voor u zal kosten om een afvalrolcontainer te huren? Vraag dan gerust eens een vrijblijvende offerte aan.

Afvalcontainer bestellen

U kan vlot een afvalcontainer bestellen via het online bestelformulier. Bert Containers komt de container voor uw afval leveren vanuit de vestiging in Oudenaarde of Ronse tot op uw (bedrijfs)locatie. Hebt u vragen over de verhuur van een rolafvalcontainer? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via het contactformulier of telefonisch op het nummer 055/30 59 59.

Contacteer ons