Betoncentrale

OBC – of Ottevaere Beton & Recycling – is niet zomaar een betoncentrale. Wij dragen kwaliteitszorg, milieuzorg en klantenservice hoog in het vaandel en staan garant voor een snelle en betrouwbare levering van al onze betonproducten, zoals bouw-, wegen- en funderingsbeton. Daarnaast bieden wij ook speciale mengsels, voegmortels, zand en betongranulaten aan.

De Vreese Beton & Recycling

In één van onze grootste industriële zones rond Oudenaarde, ligt de betoncentrale van OBC. Onderdeel van De Vreese Beton & Recycling. Bij OBC zijn kwaliteitszorg en klantenservice van essentieel belang.

Onze installaties zijn zowel technisch als op vlak van milieu zonder meer toonaangevend. OBC produceert verschillende soorten hoogkwalitatieve bouw-, wegen- en funderingsbeton. Maar ook speciale mengsels, voegmortels, zand en betongranulaten behoren tot ons uitgebreid aanbod. Onze grondstoffen worden aangevoerd via het binnenschip of worden geleverd met bulktransport.

Productie betoncentrale

De productie wordt gestuurd vanuit een volautomatische dispatching. Van hieruit wordt het volledige productieproces gecontroleerd. Onze 2 productietorens hebben een capaciteit van 200 m3 beton per uur. De grondstoffen worden automatisch gedoseerd, afgewogen en gemengd in de betonmenger. Daarenboven kan onze betoncentrale in Ronse tot 60 m3 beton per uur produceren.

OBC staat garant voor een snelle en betrouwbare levering van de betonproducten met onze 17 betonmixers. Wij leveren en plaatsen beton op de werf, met eigen betonpompservice in zowel Oost- en West-Vlaanderen.

Kwaliteit

Om te voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen, worden in het labo van onze betoncentrale strenge testen uitgevoerd op alle stalen van onze producten. Ook doen we permanent onderzoek naar nieuwe producten en kwaliteitsverbetering. Vanuit onze aandacht voor het milieu, werd sterk geïnvesteerd in een recyclage- en recuperatie-eenheid. Op onze site te Ronse, beschikken we over een eigen puinbreekcentrale.

Recyclage van diverse afvalstromen

Grondstoffen worden steeds schaarser. Hoe meer we recycleren, hoe meer we besparen op grondstoffen en energie. Hoe beter dus voor het milieu. Jouw afval vandaag is de grondstof van morgen. Bert Containers maakt graag werk van je afval.

We zijn als onderdeel van de De Vreese Beton en Recycling, gespecialiseerd in het plaatsen en afhalen van containers voor diverse soorten afval zoals steen- en betonpuin, grond met stenen, leem, klei en graszoden, houtafval, gemengd bouwafval, gemengd huishoudelijk afval, groenafval en metalen. Ook voor papier en karton, glasafval, eterniet en asbest biedt Bert Containers een geschikte oplossing.

Interesse in het huren van een container? Vraag vrijblijvend een offerte.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Met onze 6 containerwagens met aanhangwagen zijn we vooral actief in Oost- en West-Vlaanderen en in Henegouwen. Uiteraard kan je in onze eigen recyclageparken te Ronse en Oudenaarde ook zelf terecht met diverse soorten afval. Je hebt de keuze uit afvalcontainers en rolcontainers in verschillende volumes. Wij stellen ook graag de signalisatie ter beschikking voor containers gebruikt op de openbare weg.

Alle aangevoerde afval wordt bij Bert Containers zorgvuldig gesorteerd en gerecycleerd in onze eigen recyclagecentra of wordt verwerkt door een erkende recyclagepartner. Onze gerecycleerde grondstoffen zoals teelaarde, compost en boomschors zijn uiterst geschikt om opnieuw gebruikt te worden. Ook gebroken mengpuin, zand, uitgezeefde grond en kalksteenslag zijn beschikbaar. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze betrouwbare aanpak kan Bert Containers je steeds de beste oplossing bieden voor milieuvriendelijke afvalverwerking.

Grondstoffen inkopen? Contacteer ons of vraag een gratis offerte.

GRATIS OFFERTE