Boomstronken

Bert Containers verwerkt en sorteert verschillende soorten afvalstromen. Boomstronken en -wortels worden gescheiden van het groenafval en hebben dus een andere container nodig. Meer informatie over het huren van een container voor uw boomstronken en -wortels kan u hier vinden.

Vraag hier uw prijs voor container boomstronken

Wat valt er onder boomstronken en boomwortels?

Na onderhoudswerken in de tuin zoals het rooien, kappen of vellen van bomen heeft u meestal heel wat afval waar u vanaf moet. Bladeren en takken kan u altijd in de container voor het groenafval gooien en laten wegvoeren naar een van onze containerparken in Oudenaarde of Ronse. Voor groter afval zoals boomwortels, takken en de stam van de bomen heeft u een andere container nodig. Zij worden namelijk gescheiden van de rest van het groenafval.

 

Wat is het verschil tussen boomstronken en boomwortels?

Boomwortels en boomstronken worden gescheiden van kleiner groenafval om twee redenen. Enerzijds omdat het op die manier makkelijker is om het overzicht te bewaren en te stapelen. Anderzijds is het uit veiligheidsoverwegingen. Als boomstronken tussen het kleiner groenafval in dezelfde container liggen, is het gevaarlijk voor onze medewerkers om tijdens het legen van de container onverwachte boomstronken tegen te komen.

Wat mag ik storten in de container voor boomstronken?

Toegelaten

  • Boomstronken
  • Boomwortels

Niet toegelaten

Welke container heb ik nodig voor boomstronken?

Bert Containers verhuurt drie soorten containers voor boomstronken en -wortels met de inhoud van 10m3, 20m3 of 30m3.

Hoe een container voor boomstronken bestellen?

Indien u een container wil bestellen om boomstronken of -wortels op te halen, kan u altijd contact opnemen met Bert Containers in Oudenaarde en Ronse. U kan ook steeds onze openingsuren checken en vrijblijvend langskomen op een van onze vestigingen. Voor extra vragen over het vervoer, de prijs en welke container er voor u van toepassing is, kan u vrijblijvend contact opnemen met een van onze experten via 055/30 59 59 of het contactformulier invullen. We staan u graag te woord.

Gratis offerte