Container huren in Brakel

Bent u aan het renoveren, gaat u bepaalde constructies afbreken of hebt u een tuinproject gepland en wilt u hiervoor een container huren in Brakel of omstreken? Bert Containers heeft recyclageparken in Ronse en Oudenaarde en levert containers in Brakel en omgeving. We hebben containers voor verschillende soorten afval en in diverse groottes. Lees hieronder hoe we u kunnen helpen om een container te huren in Brakel.

Ontvang een offerte voor uw container

Grote of kleine container huren


We hebben rolcontainers in 240, 660 en 1100 liter; afzetcontainers hebben we in 10, 20 en 30 m³. Afhankelijk van de hoeveelheid afval die u hebt, kan u een grote of een kleine container huren. Weet u niet welke containergrootte u nodig hebt? Neem hiervoor contact met ons op of stuur een foto van uw afval. Een van onze medewerkers geeft u dan graag advies op maat.

Goed om te weten: voor bepaalde afvalstromen kan u enkel een kleine container huren. Een kleine container is bij ons een container van 10 m³. Dit is het geval voor betonafval, steenpuinafval en bouwafval. Deze afvalsoorten wegen immers heel zwaar. Grotere containers van dergelijk afval kunnen we bijgevolg niet verplaatsen.

Soorten containers?


Bij Bert containers kan u een afvalrolcontainer of een afzetcontainer huren. Ongeacht welke soort container u nodig hebt, wordt deze bij u thuis of op uw werf afgeleverd en nadien weer opgehaald. Omdat we op onze containerparken verschillende soorten afval kunnen verwerken, bieden we diverse containers aan.

Zo kan u een container huren voor:

Container leveren en ophalen in Brakel


Wilt u een container huren in Brakel? Bert Containers komt uw container ter plaatse leveren op de datum en het tijdstip van uw wens. De volle container halen we nadien weer op bij u in regio Brakel.

U kan ook zelf naar onze containerparken in Oudenaarde of Ronse komen met kleinere hoeveelheden afval of als u grondstoffen wil inkopen. Bert Containers is gelegen in het zuiden van Oost-Vlaanderen en is dus vlot bereikbaar vanuit Brakel. Kom gerust eens langs tijdens de openingsuren.

Container huren prijs


De prijs om een container te huren in Brakel hangt af van verschillende factoren, namelijk: de afmetingen van de container, het soort afval en de exacte afstand van en naar uw locatie in Brakel.

Bert Containers werkt niet met een vast bedrag, maar berekent de prijs om een container te huren op maat van uw specifieke situatie. De signalisatie die u nodig hebt als u de container op de openbare weg plaatst (en als u over een vergunning beschikt) is steeds inbegrepen. U hoeft dit dus niet apart te huren.

Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een prijsofferte aan om een container te huren in Brakel. Onze medewerkers helpen u graag verder.