Container huren in Gent

Bent u bezig met afbraakwerken, renovaties of tuinwerkzaamheden en wilt u hiervoor een container huren in Gent of omgeving? Bert Containers heeft vestigingen in Ronse en Oudenaarde en levert containers in Gent en omstreken. We hebben containers voor diverse afvalstromen en in verschillende maten. Lees hieronder meer over ons aanbod om een container te huren in Gent.

Vraag hier een offerte aan voor uw container

Soorten containers?


Bij Bert containers hebben we zowel rolcontainers als afzetcontainers. Ongeacht welke container u kiest, wordt deze op uw locatie afgeleverd en nadien weer opgehaald. Omdat we op onze containerparken verschillende soorten afval kunnen verwerken, bieden we diverse containers aan.

Zo kan u een container huren voor:

Grote of kleine container huren


De rolcontainers hebben we in 240, 660 en 1100 liter; de afzetcontainers in 10, 20 en 30 m³. Afhankelijk van de hoeveelheid afval die u hebt, kan u een grote of een kleine container huren. Hebt u geen idee hoe groot de container moet zijn voor uw afval? U kan hiervoor contact met ons opnemen of een foto sturen van uw afval. Zo kunnen we u gericht adviseren.

Handig om te weten: voor bepaalde afvalstromen kan u enkel een kleine container huren, namelijk een container van 10 m³. Dit is het geval voor betonafval, steenpuinafval en bouwafval. Deze afvalsoorten wegen immers heel zwaar. Grotere containers van dergelijk afval kunnen we bijgevolg niet opheffen.

Container leveren en ophalen in Gent


Wilt u een container huren in Gent? Bert Containers komt uw container ter plaatse leveren op de datum en het tijdstip van uw wens. De volle container halen we nadien weer op bij u in regio Gent.

U kan ook zelf naar onze containerparken in Oudenaarde of Ronse komen met kleinere hoeveelheden afval of als u grondstoffen wil inkopen. Bert Containers is gelegen in het zuiden van Oost-Vlaanderen en is dus vlot bereikbaar vanuit Brakel. Kom gerust eens langs tijdens de openingsuren.

Container huren prijs


De prijs om een container te huren in Gent hangt af van verschillende factoren, namelijk: de afmetingen van de container, het soort afval en de exacte afstand van en naar uw locatie in Gent.

Bert Containers werkt niet met een forfait, maar berekent de prijs om een container te huren op maat van uw specifieke situatie. De signalisatie die u nodig hebt als u de container op de openbare weg plaatst (en als u over een vergunning beschikt), krijgt u er bovendien gratis bij.

Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een prijsofferte aan om een container te huren in Brakel. Onze medewerkers helpen u graag verder.