Container nodig regio Oudenaarde?

Bezig met verbouwingswerken? Veel tuinafval? Of net een festivalseizoen afgelopen?

Hoogstwaarschijnlijk zoekt u bij deze situaties een oplossing voor uw afval.

Ooit al gedacht aan een container? Deze makkelijke oplossing maakt dat u zorgeloos afval kunt weggooien en dat het zeker goed terechtkomt. Hieronder bespreken we kort waar Bert Containers u allemaal kan bij helpen!

  • Containerverhuur Oudenaarde
  • Containerverhuur groenafval
  • Containerverhuur steenpuin

Bekijk hier de containers van Bert Container

Containerverhuur Oudenaarde


Bert Containers is een gevestigde waarde in Oudenaarde en de nabije regio’s voor uw afvalverwerking. Zowel particulier als zelfstandigen kunnen terecht bij ons. Wij beschikken over recyclageparken in zowel Ronse als Oudenaarde. Onze containerparken zijn eveneens recyclageparken waar uw afval een tweede leven krijgt. Zo dragen wij bij aan een groenere samenleving. U kan ons containerpark steeds bezoeken, of u kan via de site een offerte gratis aanvragen.

Waar ligt het containerpark in Oudenaarde?
Meersbloem Melden 20

9700 Oudenaarde

Containerverhuur groenafval


Groenafval sorteren lijkt simpel maar is net iets gecompliceerder dan het lijkt. Wat mag er nu in de container voor groenafval?  Al het kleinere groen-en tuinafval kan u gerust in de container voor groenafval gooien. Denk aan haagscheersels, gras, plantenresten,…

Wat er niet in thuis hoort zijn volledige boomwortels en – stronken of keukenafval. Ook stenen en mest zijn verboden in deze container. Niet getreurd. Ook voor dit soort afval bieden wij een specifieke container!

 

Containerverhuur steenpuin


Bij verbouwingswerken is steenpuin een veel voorkomende last. Betonstukken, bakstenen, dakpannen en ander steenafval zijn rijkelijk aanwezig. Een handige oplossing hiervoor is een steen- en betonpuincontainer van Bert Containers! Alle eerder opgenoemde materialen worden zo respectvol verwerkt. Let wel op, dit zijn ook de enige materialen die thuishoren in deze container! Het is dus zeer belangrijk om bv. te checken of uw puin geen asbest bevat. U vraagt zich ook waarschijnlijk af hoe groot die container dan moet zijn? Een gebruikelijke containergrootte voor steenpuin is een container van 10 m³.

De container wordt geleverd op het adres naar uw keuze mét signalisatie. Let wel op, u moet nog steeds de signalisatievergunning aanvragen bij uw gemeente!

 

Wenst u een container te huren? Bestel hem hier!