Container huren in Ronse:
soorten, maten en praktische info

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een container huren in Ronse bij Bert Containers. We hebben containerparken in Oudenaarde en Ronse en kunnen dus vlot tot bij u geraken om een container af te leveren en weer op te halen. We verhuren containers voor verschillende afvalsoorten en in diverse maten. Hieronder leest u alle praktische info om een container te huren in Ronse.

Ontvang een vrijblijvende offerte voor uw container

Hoe groot moet uw container zijn?


U kiest bij ons tussen een rolcontainer of een afzetcontainer. De rolcontainers zijn verkrijgbaar in 240, 660 en 1100 liter; afzetcontainers hebben we in 10, 20 en 30 m³. Naargelang uw hoeveelheid afval moet u een grote of een kleine container huren. Hebt u geen idee van de hoeveelheid afval die in een container kan? Stuur ons gerust een foto van uw afval. We helpen dan te bepalen welke afmeting van container u nodig hebt. Neem hiervoor contact met ons op.

Goed om te weten: voor sommige afvalstromen bieden we alleen maar containerverhuur van 10 m³ aan. Dit is het geval voor betonafval, steenpuinafval en bouwafval. Omdat deze afvalsoorten te zwaar wegen, kunnen we grotere containers van dergelijk afval niet verplaatsen.

Een container voor elke afvalsoort


In onze containerparken kunnen we verschillende soorten afval verwerken. We bieden daarom diverse containers aan. Zo kan u een container huren voor:

Container leveren en ophalen in Ronse


Als u een container wil huren in Ronse, komt Bert Containers uw container ter plaatse leveren op de afgesproken datum en tijd. Nadien komen we langs om de volle container op te halen en het afval naar ons recyclagepark in Ronse te brengen.

Gaat het om een kleinere hoeveelheid afval? Dak kan u ook zelf naar onze containerparken in Ronse of Oudenaarde komen. Eveneens als u grondstoffen wil inkopen, kan u gerust eens langskomen tijdens de openingsuren. Ons containerpark in Ronse bevindt zich in het industriepark Klein Frankrijk.

De prijs om een container te huren in Ronse is afhankelijk van de volgende factoren: de afmetingen van de container, het soort afval en de exacte afstand van en naar uw locatie in Ronse.

We werken niet met een vast bedrag. In plaats daarvan berekenen we de prijs om een container te huren op maat van uw noden. De signalisatie die u nodig hebt als u de container op de openbare weg plaatst (en als u over een vergunning beschikt) is steeds inbegrepen. U hoeft dit dus niet apart te huren.

Wist u dat wij voor veel afvalsoorten, waaronder ook bouwafval, goedkoper zijn dan het gemeentelijk recyclagepark van Ronse? Vraag dus gerust eens offerte aan om de prijs te vergelijken of neem contact op voor meer info. Onze medewerkers helpen u graag.