Container huren in Zottegem

Bent u aan het renoveren, opruimen of werken in de tuin? Dan hebt u bij grote werken wellicht een container nodig om uw afval af te voeren. Met vestigingen in de buurt (Oudenaarde en Ronse) kan u bij Bert Containers eenvoudig een container huren in Zottegem. We komen de container bij u aan huis of op de werf leveren en halen hem nadien weer op. We hebben containers in diverse groottes en voor verschillende soorten afval. Lees hieronder meer over ons aanbod voor containerverhuur in Zottegem.

Vraag hier een offerte aan voor uw container

Grote of kleine container nodig?


U kan bij ons zowel rolcontainers als afzetcontainers huren. De rolcontainers hebben we in 240, 660 en 1100 liter; de afzetcontainers in 10, 20 en 30 m³. Afhankelijk van de hoeveelheid afval die u hebt, kan u een grote of een kleine container huren. Hebt u geen idee hoe groot de container moet zijn voor uw afval? Neem hiervoor contact met ons op of stuur een foto van uw afval. Zo kunnen we u gericht adviseren.

Goed om te weten: voor sommige afvalstromen bieden we alleen maar containerverhuur van 10 m³ aan. Dit is het geval voor betonafval, steenpuinafval en bouwafval. Omdat deze afvalsoorten te zwaar wegen, kunnen we grotere containers van dergelijk afval niet verplaatsen.

Soorten containers?


Ongeacht of u nu een rolcontainer of afzetcontainer nodig hebt, wij leveren de container op uw locatie in regio Zottegem. Omdat we op onze containerparken verschillende soorten afval kunnen verwerken, bieden we diverse containers aan. Zo kan u een container huren voor:

Containerverhuur in Zottegem


Om een container te huren in Zottegem, komt Bert Containers deze ter plaatse leveren op de datum en het tijdstip van uw wens. De volle container wordt nadien ook weer bij u opgehaald.

U kan ook zelf naar onze recyclageparken in Oudenaarde of Ronse komen met kleinere hoeveelheden afval of als u grondstoffen wil inkopen. Bert Containers is vlot bereikbaar vanuit om het even waar in Zottegem. U bent steeds welkom tijdens de openingsuren.

Container huren prijs


De prijs om een container te huren in Zottegem is afhankelijk van verschillende factoren, namelijk: de grootte van de container, het type afval en de exacte afstand van en naar uw locatie in Zottegem.

Bert Containers werkt niet met vaste tarieven, maar berekent de prijs om een container te huren volgens uw eigen situatie. De signalisatie die u nodig hebt als u de container op de openbare weg plaatst (en als u over een vergunning beschikt), krijgt u er bovendien gratis bij.

Hebt u een vraag of wilt u meer info? Neem contact op en laat het ons gerust weten. Of vraag vrijblijvend een prijsofferte aan om een container te huren in Zottegem. Onze medewerkers helpen u graag verder.