Container ophalen

Heb je als particulier afval van sloop- of breekwerken of wil je als zaakvoerder je bedrijfsafval kwijt? Dan is het handig om een container te huren. Bij Bert containers kan je terecht voor het huren van afzet- en rolcontainers. Zijn ze vol? Dan halen wij de containers op. Het afval wordt vervolgens vakkundig gesorteerd, verwerkt en gerecycleerd tot natuurgrondstoffen en recyclagematerialen.

Container bestellen

Wil je een container bestellen voor je particulier afval of bedrijfsafval? Dan heb je bij Bert Containers keuze uit afzetcontainers en rolcontainers. Deze worden verhuurd en zijn beschikbaar in verschillende volumes, afhankelijk van het type afval dat je kwijt wil. De containers worden bij je thuis, op de werf of op je bedrijventerrein geleverd. Volle containers halen wij ook probleemloos terug bij je op.

Nadat wij je containers hebben opgehaald, verwerken en recycleren wij het afval in onze containerparken tot grondstoffen (compost, boomschors, teelaarde …) en recyclagematerialen (breekzand, uitgezeefde grond …). Deze kan je aan voordelige prijzen bij ons aankopen.

Afzetcontainers zijn beschikbaar in volumes van 10, 20 en 30 m3. Plastic rolcontainers zijn beschikbaar in 240, 660 en 1100 liter.

Bert Containers verhuurt en haalt containers op aan gunstige tarieven. Aarzel niet om een gratis offerte te vragen voor de huur van jouw container.

Hoe kan ik een volle container laten ophalen?

Bert Containers verhuurt containers voor bouw- of sloopafval of andere afvalstromen aan particulieren en bedrijven. Heb je een container gehuurd en is deze vol? Contacteer ons en wij halen de container(s) zo snel mogelijk op. Jij bepaalt hoe vaak wij de container(s) komen ledigen. Dit kan op wekelijkse of maandelijkse basis of eenvoudigweg wanneer de container vol is.

Bij Bert Containers kan je rekenen op een uitstekende dienstverlening en service. Het huren en ophalen van containers kan bovendien aan scherpe tarieven.

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte om een container te huren.

GRATIS OFFERTE