Gebroken mengpuin

Voor recyclagematerialen, zoals gebroken mengpuin, bent u in de beide containerparken van Bert Containers te Oudenaarde of Ronse aan het juiste adres. Door een overstock kan u van kortingsacties op het mengpuin genieten. Gebroken mengpuin staat ook gekend als menggranulaat of gemalen en gebroken steenpuin en wordt gebruikt voor verschillende doeleinden in de bouw.

Vraag de inkoopprijs van mengpuin aan

Wat is mengpuin?

Gebroken mengpuin of menggranulaat is een korrelvormige bouwstof die gemaakt wordt door het breken en zeven van beton- en metselwerkpuin. Het mengsel bestaat uit ten minste 50% gemalen steenpuin ofwel betongranulaat, bestaande uit betonpuin en overig steenachtig materiaal en maximum 50% gebroken steenpuin zoals bakstenen en dakpannen. Mengpuin is meestal bruin/rood tot grijs van kleur, afhankelijk van de gemengde materialen. Mengpuin 0/40 leent zich niet voor decoratielagen, maar is wel uitstekend geschikt als onderlaag voor zware belasting: parkeerplaatsen, werfopritten, werfwegen…

Bij Bert Containers maken we het gebroken mengpuin zelf vanuit sloopafval dat anderen in een van onze recyclageparken in Oudenaarde of Ronse binnenbrachten. Zo gaat er bijna niets verloren.

Wat kan ik doen met gebroken mengpuin?

Mengpuin wordt gebuikt als onderlaag, fundering voor zware belaste oppervlakten zoals asfaltwegen. Daarnaast zorgt mengpuin voor de verharding van opritten, parkeerplaatsen en bouwwegen.

Hoe mengpuin bestellen?

Om mengpuin ofwel gebroken/ gemalen steenpuin in te kopen kunnen zowel particulieren als bedrijven contact opnemen met Bert Containers in Oudenaarde en Ronse. Het mengpuin wordt in onze eigen recyclageparken gemaakt. Bestel je mengpuin vandaag nog want door onze overstock zijn er momenteel mooie kortingsacties. Indien u vragen heeft over het gebruik van mengpuin, andere recyclage materialen of de samenstelling van het gebroken en gemalen steenpuin kan u langskomen op een van onze vestigingen. U kan ook het contactformulier invullen of ons bereiken via 055/30 59 59. Onze experten staan u graag en geheel vrijblijvend te woord.

Vraag hier een gratis offerte aan