Container huren?

Vraag hier je gratis offerte aan!

Ben je als particulier op zoek naar een container voor het bouwafval van je renovatie? Of wil je als bedrijfsleider een container huren voor je bedrijfsafval? Vraag dan een gratis offerte aan en kom snel de prijs te weten.

Container huren: kies je type afval

Bij Bert Containers kan je terecht voor het huren van een container voor zowel particulier afval als bedrijfsafval. Wij sorteren en verwerken diverse afvalstromen. Weliswaar huur je altijd een container voor een specifiek type afval.

Selecteer hieronder voor welk soort afval je een container wenst te huren. Wij verhuren containers voor zowel bouwafval, metalen, grond met stenen, leem, klei en graszoden, steenpuin en betonpuin, boomstronken, eternietafval, gemengd afval, groenafval, houtafval, papier en karton, Ytong en glasafval.

Twijfel je welk soort afval je wel of niet in je gehuurde container kwijt kan? Raadpleeg dan onze afvalgids voor meer info.

  Kies het type afval

  BouwafvalMetalenGrond met stenenLeem, klei en graszodenSteenpuin en betonpuinBoomstronkenEternitafvalGemengd afvalGroenafvalHoutafvalPapier en kartonYtongGlasafval

  Kies het volume

  10m³20m³30m³

  Kies het volume voor Bouwafval; Grond met stenen; Leem, klei en graszoden; Steenpuin; Glasafval

  10m³

  Vraag hier je gratis offerte aan

  Bert Containers is een erkend recyclagebedrijf. Wij maken er een erezaak van om jouw afval op een efficiënte en milieuvriendelijke manier te sorteren, recycleren en te verwerken.

  Zowel voor grote hoeveelheden particulier afval als bedrijfsafval kan je bij ons terecht. Wij verhuren diverse types afvalcontainers in verschillende maten (10 m3, 20 m3 en 30 m3) tegen scherpe prijzen. Het volume van de container hangt af van het type afval dat je kwijt wil. Met grond of aarde kan je makkelijk een volledige container vullen. Bij steenpuin of sloopafval ontstaat er vaak onbenutte ruimte tussen de afvalstukken.

  Wij staan je graag te woord in geval van vragen over de berekening van het volume van de container.

  Contacteer ons

  Vertrouw ons je afvalproblemen toe en huur eenvoudig een container. Vul hieronder je gegevens in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

  Uw gegevens

  Leveren container

  Ophalen container

  Datum nog niet gekend

  Foto van uw afval (optioneel)