Groenafval

Hebt u grote werken in de tuin gepland? Dan zal u vast afwillen van overtollig groenafval. Contacteer Bert Containers Oudenaarde of Ronse zeker om een tijdig een gepaste container te vinden.

Vraag hier uw prijs voor een container groenafval aan

Wat is groenafval?

Groenafval bestaat uit allerlei soorten gemengd tuinafval dat kan gecomposteerd worden. Het is het afval dat ontstaat na snoeiwerken, het vellen van bomen, gras afrijden, tuinaanleg, onderhoud van uw tuin… Materialen die niet tot het groen- of tuinafval behoren zijn: grond, boomstammen, -wortels en stronken en stenen.

Waarvoor heb ik een aparte container nodig?

Al het kleinere groen- en tuinafval kan u gerust in de container voor groenafval gooien. Het gaat bijvoorbeeld om snoeihout zoals takken, haagscheersel, gras, plantenresten, bloemen…

Groenafval dat te groot is, hoort er niet in thuis. Voor boomwortels en -stronken heeft u een aparte container nodig. Ook stenen en mest mogen niet in deze container. Hoewel u keukenafval ook soms als groenafval kunt interpreteren, mag het er niet bij. Keukenafval hoort bij het gft-afval. Hieronder kan u nog eens een duidelijk overzicht vinden van wat wel en niet in de container thuishoort.

Vraag hier een offerte aan voor een container boomstronken en -wortels

Wat mag ik storten in de container voor groenafval?

Toegelaten

  • Tuinhout
  • Takken
  • Snoeihout
  • Gras
  • Planten- en bloemenresten

Niet toegelaten

Welke container heb ik nodig voor groenafval?

Voor groenafval kan u drie verschillende containers huren. Een met de inhoud van 10m3, 20m3 of 30m3.

Hoe een container voor groenafval bestellen?

Om een container voor het afvoeren van groenafval te bestellen kunnen zowel particulieren als bedrijven contact opnemen met Bert Containers in Oudenaarde of Ronse. Indien u vragen heeft over de prijs of de materialen zelf kan u steeds vrijblijvend langskomen op een van onze vestigingen. U kan ook het contactformulier invullen of persoonlijk contact opnemen met een van onze experten via 055/30 59 59. Wij staan u graag te woord.

Gratis offerte