Grond met stenen

Bent u op zoek naar een container om grond met stenen af te voeren? Dan bent u bij Bert Containers te Oudenaarde of Ronse aan het juiste adres. Wij kunnen u een afvalcontainer bezorgen waarin u de stenen kunt verzamelen en laten afvoeren naar een van onze containerparken.

Vraag hier de prijs voor het afvoeren van een container grond met stenen

Wat is grond met stenen?

Grond met stenen is een afvalstroom van propere grond met stenen. Het materiaal is vooral afkomstig van het uitgraven van opritten of funderingen, of van tuinwerkzaamheden.

Wat mag er in de container voor grond met stenen?

In deze container mag u zowel grond, aarde, stabilisé, asfalt, zand als stenen storten. Ook stukken beton, bakstenen, dakpannen en vloertegels mogen in deze container. Gewapend beton, hout en gemengd afval mogen niet in de container. Gewapend beton hoort niet thuis bij deze afvalstroom, want dat bevat ijzer. Ook voor het ophalen van kleigronden bieden we alternatieve formules aan. Hieronder kan u nog een duidelijk overzicht vinden van wat in de container hoort en wat niet.

Wat is toegelaten in de container voor grond met stenen?

Toegelaten

  • Aarde
  • Zand
  • Stenen
  • Stabilisé

Niet toegelaten

Welke container heb ik nodig voor het afvoeren van grond met stenen?

Voor grond met stenen kan Bert Containers u een container met de inhoud van 10m3 verhuren.

Hoe een container voor het afvoeren van grond met stenen bestellen?

Om een container voor het afvoeren van grond met stenen te bestellen kunnen zowel particulieren als bedrijven contact opnemen met Bert Containers. Wij nemen met plezier uw afvalstroom mee naar een van onze recyclageparken in Oudenaarde of Ronse. Als u vragen heeft over de prijs of welke materialen er juist in de container mogen, kan u steeds vrijblijvend langskomen op een van onze vestigingen. U kan ook het contactformulier invullen of persoonlijk contact opnemen met iemand van ons team via 055/30 59 59. Wij helpen u graag verder.

Gratis offerte