Houtafval

Zit u na sloop- of verbouwingswerken met heel wat overtollig afbraakhout? Hiermee bedoelen we deuren, paletten, vloerplanken, houten palen, meubels, etc. Dankzij de containers van Bert Containers verzamelt u efficiënt al uw houtafval en geraakt u er vanaf. U laat het eenvoudigweg afvoeren naar één van onze containerparken in Ronse of Oudenaarde.

Vraag hier de prijs van een container houtafval aan

Wat is houtafval?

Houtafval is al het hout dat na afbraak van een woning, carport, tuinhuis… overblijft. Ook bij verbouwingswerken is er heel wat afbraakhout dat na de werken niet meer bruikbaar is.

Waar moet ik op letten bij het vullen van de container voor houtafval?

Uiteraard mogen alle soorten hout in deze container. Het maakt niet uit of het afkomstig is van deuren, paletten, grote platen of kleine plankjes. Ook meubels mogen er gerust in. Let er wel steeds op dat er geen andere materialen zoals glas, stenen of beton in de container met houtafval terechtkomen. Bent u niet zeker of een bepaald stuk houtafval wel in de container mag omdat er bijvoorbeeld verf of een scharnier aanhangt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wat mag ik storten in de container voor houtafval?

Toegelaten

  • Paletten
  • Spaanderplaten
  • MDF
  • Meubels

Niet toegelaten

Welke container heb ik nodig voor houtafval?

Voor houtafval kan Bert Containers u een container met de inhoud van 10m3, 20m3 of 30m3 verhuren.

Hoe een container voor het afvoeren van houtafval bestellen?

Iedereen kan een container voor het afvoeren van houtafval huren bij Bert Containers. Wij nemen met plezier uw afvalstroom mee naar een van onze recyclageparken in Oudenaarde of Ronse. Als u vragen heeft over de prijs van de container of het verwerken van het afval of welke materialen er juist in de container mogen, kan u steeds vrijblijvend langskomen op een van onze vestigingen. U kan ook het contactformulier invullen of persoonlijk contact opnemen met een van onze experten via 055/30 59 59. Ons team staat u graag te woord.

Gratis offerte