BLC Group: de gevestigde waarde in containers

BLC GROUP

BLC Group is gespecialiseerd in de plaatsing en afhaling van uiteenlopende types van containers en afvalcontainers. Particulieren, ondernemingen, bouwbedrijven, tuinbouwers en lokale overheidsdiensten doen een beroep op onze diensten. BLC Group staat eveneens in voor de verwerking en recyclage van het opgehaalde afval.

gratis offerte

Wat zijn de activiteiten van BLC Group?

BLC Group werd opgericht in 2005, op de toenmalige site van Sita Waste op Klein Frankrijk te Ronse. Sinds 2010 is de groep in handen van de familieonderneming De Vreese Logistic uit Wortegem-Petegem. De typisch familiale aanpak herkent u in elk detail van ons beleid: oplossingsgericht, zin voor service, korte communicatielijnen…

BLC Group beschikt over een eigen recyclagepark, waar aannemers en particulieren diverse soorten afval kunnen storten. Dat wordt met de grootste zorg gesorteerd en gerecycleerd. Verder hebben we ook nog een betoncentrale op onze site in Ronse.

Hoe beantwoordt de groep aan de milieuvereisten?

Als afvalbedrijf kiest BLC Group voor milieubewust ondernemen. Zo verwerken wij asbest volgens de Code Goede Praktijk en investeren wij onafgebroken in nieuwe technieken en materialen.

BLC Group nv is erkend inzamelaar voor Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Wil u meer weten over onze diensten? Neem dan meteen contact op.