Uitgezeefde grond

U kan uitgezeefde grond gratis afhalen in onze containerparken in Ronse en Oudenaarde, waar die ter plaatste gerecycleerd wordt.

Neem contact met ons op voor meer informatie over uitgezeefde grond

Wat is uitgezeefde grond?

Uitgezeefde grond is grond die uitvoerig werd gezeefd waardoor die geen stenen of andere onzuiverheden meer bevat. Daardoor kan u de uitgezeefde grond gemakkelijk verdelen na storting en is het een ideaal vulmiddel.

Waarvoor heb ik uitgezeefde grond nodig?

Grond van uiteenlopende oorsprong wordt in onze containerparken gezeefd en gesorteerd per kaliber. Het kleinste kaliber levert uitgezeefde grond of zeefgrond op. De uitgezeefde grond van Bert Containers is steenvrij en gekeurd met code 211. U kunt deze gratis afhalen.

Deze uitgezeefde grond is geschikt voor het opvullen van putten of om terreinen op te hogen. Het is geen grondverbeteraar zoals compost of teelaarde.

Meer informatie over compost en teelaarde kan u hier vinden.

Hoe gratis uitgezeefde grond ophalen?

Om gratis uitgezeefde grond op te halen kunnen zowel particulieren als bedrijven contact opnemen met Bert Containers in Oudenaarde en Ronse. De uitgezeefde grond wordt in onze eigen recyclageparken gemaakt en kan u volledig gratis ophalen. Gelieve ons wel steeds op voorhand op te bellen. We hebben gezeefde grond niet altijd in voorraad. Indien u vragen heeft over het gebruik van uitgezeefde grond, andere recyclage materialen of de samenstelling van uitgezeefde grond kan u langskomen op een van onze vestigingen. U kan ook het contactformulier invullen of persoonlijk contact opnemen via 055/30 59 59. Ons team helpt u graag verder.

Vraag hier meer informatie over uitgezeefde grond