055 30 59 59

Container huren

Met meer dan 20 jaar ervaring in containerverhuur is Bert Containers de oplossing voor jou.

FAQ

Als de plaatsing van een container verkeershinder kan veroorzaken dan moet deze ook passend signaleren. Hiervoor moet je inderdaad een vergunning en verkeersborden aanvragen bij de gemeente. Als je de container op jouw eigen terrein plaatst dan heb je geen vergunning en verkeersborden nodig.

De eerste 14 dagen is het huren van een afvalcontainer gratis, daarna rekenen wij €2 /dag aan. Je kan de container bijhouden tot hij vol is en dan komen wij deze ophalen of vervangen met een nieuwe container.

Onze chauffeur komt de container afleveren op de afgesproken plaats en tijd. Je hoeft hiervoor niet aanwezig te zijn. Zorg er wel voor dat je goed aangeeft waar je de container wil plaatsen.

Ja, wij vragen een voorschot bij het ontvangen van de afvalcontainer. Dit kan je enkel cash betalen. Bij het bestellen van een container laten we steeds weten hoeveel dit bedraagt.

Ja. Leveren, wisselen en afhalen is mogelijk op zaterdagvoormiddag.

Stenen = 1000 kg per m³

Grond = 1400 à 1700 kg per m³

Gemengd sloophout = 250 à 300 kg per m³

Groen = 300 à 350 kg per m³

Aangezien het soortelijk gewicht van steenpuin, aarde en bouwafval hoog ligt, plaatsen wij voor deze afvalsoorten enkel containers van 10 m³.

Deze richtlijnen qua soortelijk gewicht houden geen garanties in voor wat de eindfactuur betreft.

Om het plaatsen en ophalen van de afvalcontainer door onze transportdienst vlot te laten verlopen, is een vrije ruimte van 12 à 15 meter aangewezen.

BLC Group maakt volgend onderscheid tussen bouwafval en restafval: wanneer er minstens 50% steenpuin, betonpuin of grond in de container zit, beschouwen wij dit als een bouw- en sloopcontainer. Bij minder dan 50% valt het materiaal onder restafval.

Neen. Het plaatsen van een container is steeds op eigen risico, het is aan jou om de ondergrond te beschermen door middel van bijvoorbeeld rijplaten.

Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele schade bij het plaatsen of ophalen van de container.

Opgelet: geef tijdig mee of er een putdeksel of put onder de oprit / parking zit.

Vragen over je afval?

Vraag het aan onze commerciële medewerker.
Dana geeft je graag deskundig advies.